Multi-Lite Pendel, Chrome base (Sort Semi Mat)

EAN: 5710902689306 Lampe type:
  • gubi
KontaktPRISMATCH

kr. 3,105.00 inkl. moms

Delbetaling
290 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.105 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 290 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.480 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,85%. Der er fortrydelsesret.


Multi-Lite Pendel, Chrome base (Sort Semi Mat)

Karakteristisk sort pendel i semi matteret stål, omsluttet af en krom sølvfarvet ring.

Dette er den største af Multi-Lite pendel loftlamperne, og den er 39 cm i diameter.

Multi-Lite findes i mange forskellige udgaver, bl.a. med blå, hvide, messing- og krom farvede skærme.

Pendlen Multi-Lite er indbegrebet af den gyldne æra i Dansk Design.

Den karakteristiske form består af to modsatrettede globeformede skærme, der kan samles til en halvkugle over pæren eller deles i to i forskellige vinkler. Lidt ligesom operahuset i Sydney.

De mobile skærme giver mulighed for at skabe dine egne indstillinger og en lang række forskellige belysningsmuligheder i det samme rum.

Ved individuelt at rotere skærmene giver Multi-Lite pendlen mulighed for at transformere sig. Lyset kan sendes direkte opad, nedad eller skærmen kan indstilles så lyset spredes i asymmetriske kunstneriske vinkler.

Multi-Lite loftlampen blev tegnet i 1972 af Louis Weisdorf. Dette er den ene undtagelse i hans designs, hvor han har brugt mange gentagne elementer.

Lampen udstråler hans kærlighed til afveksling. To cylinderformede inderforme er fundamentet for lampen, sammen med metalringen omslutter og fastholder de kvarte kuppelformede skærme. Det er om noget et ikonisk design med et utal af anvendelsesmuligheder.

En Multi-Lite Pendel har et tidsløst udtryk der passer ind i enhvert hjem.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk