NJP BORD LYS GRÅ ALU MED PIND Ø10

EAN: 5703411746578 Lampe type:
Vare Lightsource Inkluderet
  • Ja
Lampe designere
  • Nendo – Oki Sato
Lampe familie
  • NJP
Kontakt PRISMATCH

kr. 2,765.00 inkl. moms

Delbetaling
252 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.765 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 252 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.015 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,55%. Der er fortrydelsesret.


NJP BORD LYS GRÅ ALU MED PIND Ø10

NJP Bord er en moderne arkitektlampe, der har alle de funktioner du skal bruge i arbejdslampe. 

Bordlampen findes tilmed i 4 forskellige udgaver: Med fod, med skrue til at sætte på kanten af bordet – som i de gode gamle arkitektlamper – og “med pind”.

Med pind betyder, at lampen kan bores ned i bordpladen eller monteres i et allerede eksisterende hul i skrivebordet der normalt bruges til kabelgennemføring. Du slipper altså for at have ledningen oppe på bordet eller en fod der fylder.

NJP Bord i lysegrå aluminium passer til en bordplade med et hul på 10 mm.

Både skrivebordslampens hoved og arme er justerbare i flere retninger hvilket gør, at den er ekstra fleksibel i forhold til indstilling af den optimale retning på belysningen.

NJP lamperne er fremstillet til LED lys og lysstyrken kan dæmpes. Der er endda timer funktion på NJP lampen i lys grå, så den automatisk slukker efter 4 eller 8 timer.

Den afrundede bagside på lampen gør, at lyset der slipper bagud ikke blænder hvis der sidder eller står andre i nærheden – lyskeglen ledes i stedet derhen hvor den skal.

Den optimale pære til din NJP bord lampe i lysegrå er LED 2700K 10W. Din NJP gulvlampe er 22 cm bred og 48 cm høj, og kommer med en 2 meter hvid ledning.

Ø10 Pind passer til en bordtykkelse på 12-50mm.

NJP skrivebordslamperne fås i flere forskellige farver og der er også andre modeller at vælge imellem.

Det er designstudiet Nendo, der står bag NJP lamperne. Deres fortolkning af en moderne arkitektlampe er kun en af en lang række af designs, der har høstet anerkendelse de senere år.


Nendo – Oki Sato

Den prisbelønnede designer og arkitekt Oki Sato blev født i Toronto, Canada, i 1977. Han dimitterede fra Waseda University i Tokyo som 25-årig i 2002 og grundlagde samme år i Nendo Design Studio. Nendo betyder 'modellervoks' på japansk, et særligt materiale, der er let at forme og bruge kreativt. Designeren fandt navnet passende til en tegnestue, der skulle skabe designløsninger til et stort udvalg af kunder. I stedet for at fokusere på mantraet 'form følger funktion', som mange store designere, tager Oki Sato også historien i betragtning, når han skaber nye produkter. Satos arbejde er kendetegnet ved et minimalistisk udtryk, og hans designs blide konturer får det ofte til at fremstå velkendt og behageligt ved første øjekast.

Klik for at se alle lamper efter Nendo – Oki Sato
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk