NJP GULV LYS GRÅ ALU

EAN: 5703411746554 Lampe type:
Vare Lightsource Inkluderet
  • Ja
Lampe designere
  • Nendo – Oki Sato
Lampe familie
  • NJP
KontaktPRISMATCH

kr. 3,705.00 inkl. moms

Delbetaling
340 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.705 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 340 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.080 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,77%. Der er fortrydelsesret.


NJP GULV LYS GRÅ ALU

NJP Gulv er en moderne arkitektlampe, der har alle de funktioner du skal bruge i arbejdslampe.

Både gulvlampens hoved og arme er justerbare i flere retninger, og de to “knæk” på lampens arm gør, at den er ekstra fleksibel i forhold til indstilling af den optimale retning på belysningen.

NJP lamperne er fremstillet til LED lys og lysstyrken kan dæmpes. Der er endda timer funktion på NJP gulv lampen så den automatisk slukker efter 4 eller 8 timer.

Den afrundede bagside på lampen gør, at lyset der slipper bagud ikke blænder hvis der sidder eller står andre i nærheden – den ledes i stedet nedad.

Den optimale pære til din NJP gulv lampe i lysegrå aluminium er LED 2700K 10W. Din NJP gulvlampe er 125 cm høj.

NJP gulv lamperne fås i flere forskellige farver og der er også andre modeller at vælge imellem.


Nendo – Oki Sato

Den prisbelønnede designer og arkitekt Oki Sato blev født i Toronto, Canada, i 1977. Han dimitterede fra Waseda University i Tokyo som 25-årig i 2002 og grundlagde samme år i Nendo Design Studio. Nendo betyder 'modellervoks' på japansk, et særligt materiale, der er let at forme og bruge kreativt. Designeren fandt navnet passende til en tegnestue, der skulle skabe designløsninger til et stort udvalg af kunder. I stedet for at fokusere på mantraet 'form følger funktion', som mange store designere, tager Oki Sato også historien i betragtning, når han skaber nye produkter. Satos arbejde er kendetegnet ved et minimalistisk udtryk, og hans designs blide konturer får det ofte til at fremstå velkendt og behageligt ved første øjekast.

Klik for at se alle lamper efter Nendo – Oki Sato
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk