NJP Mini bordlampe sort

EAN: 5714693993772 Lampe type: ,
Lampe designere
  • Nendo – Oki Sato
Lampe familie
  • NJP
Kontakt PRISMATCH

kr. 2,695.00 inkl. moms

Delbetaling
246 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.695 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 246 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.945 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,03%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Oplev den seneste tilføjelse til NJP-serien – NJP Mini Bordlampe i den smukke sorte farve! Denne Mini bordlampe er en moderne fortolkning af den klassiske og fleksible arkitektlampe, som spreder et behageligt rundsymmetrisk lys nedad uden at blænde dig eller dine gæster. Når du tænder for lampen, oplyses rummet gradvist, og når den slukkes, dæmpes lyset langsomt. Lampen har også en praktisk timerfunktion, som automatisk slukker lyset efter fire eller otte timer.

NJP Mini og NJP Bord har en karakteristisk åbning på bagsiden af lampeskærmen, som gør det muligt at justere lysets retning i en trinløs bevægelse. Armaturet kan rotere 342° om sin egen fod, hvilket giver dig mulighed for at justere lyset i enhver ønsket retning. NJP Mini fås også i en række flotte farver, inklusiv den elegante sorte farve, som tilføjer en tidløs og karakteristisk kant til det moderne design. Den passer til enhver indretningsstil og skaber en hyggelig og fordybende atmosfære i rummet.

Bordlampen er relativt beskeden i størrelse, hvilket gør den perfekt til alle steder i hjemmet, såsom soveværelset, stuen, kontoret, caféer, hotelværelser eller arbejdspladsen. Den skaber ikke kun den ønskede belysning, men er også en smuk og stilfuld tilføjelse til enhver plads. Gør dit hjem mere hyggeligt og inviterende med NJP Mini Bordlampe i smukke sorte farve!


Nendo – Oki Sato

Den prisbelønnede designer og arkitekt Oki Sato blev født i Toronto, Canada, i 1977. Han dimitterede fra Waseda University i Tokyo som 25-årig i 2002 og grundlagde samme år i Nendo Design Studio. Nendo betyder 'modellervoks' på japansk, et særligt materiale, der er let at forme og bruge kreativt. Designeren fandt navnet passende til en tegnestue, der skulle skabe designløsninger til et stort udvalg af kunder. I stedet for at fokusere på mantraet 'form følger funktion', som mange store designere, tager Oki Sato også historien i betragtning, når han skaber nye produkter. Satos arbejde er kendetegnet ved et minimalistisk udtryk, og hans designs blide konturer får det ofte til at fremstå velkendt og behageligt ved første øjekast.

Klik for at se alle lamper efter Nendo – Oki Sato
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk