NJP VÆG LYS GRÅ ALU M/LANG ARM

EAN: 5703411746561 Lampe type:
Vare Lightsource Inkluderet
  • Ja
Lampe designere
  • Nendo – Oki Sato
Lampe familie
  • NJP
KontaktPRISMATCH

kr. 2,765.00 inkl. moms

Delbetaling
252 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.765 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 252 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.015 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,55%. Der er fortrydelsesret.


NJP VÆG LYS GRÅ ALU M/LANG ARM

NJP Væg er en moderne arbejdslampe, der har lang række forskellige funktioner.

Både væglampens hoved og arm er justerbare i flere retninger, og det gør, at den er ekstra fleksibel i forhold til indstilling af lysets retning.

NJP væg i lysegrå fås også med en kort arm.

NJP lamperne er fremstillet til LED lys og lysstyrken kan dæmpes. Der er endda timer funktion på NJP væglampen så den automatisk slukker efter 4 eller 8 timer.

Den afrundede bagside på lampen gør, at lyset der slipper bagud ikke blænder hvis der befinder sig andre i nærheden – lyset ledes i stedet nedad.

Den optimale pære til din NJP væg i lys grå aluminium er LED 3000K 10W. Din NJP væg lampe har en 60 cm lang arm.

NJP væg lys grå alu m/lang arm kommer med en ledning på 2,3 meter.

NJP væg lamperne fås i flere forskellige farver og der er også andre modeller at vælge imellem.


Nendo – Oki Sato

Den prisbelønnede designer og arkitekt Oki Sato blev født i Toronto, Canada, i 1977. Han dimitterede fra Waseda University i Tokyo som 25-årig i 2002 og grundlagde samme år i Nendo Design Studio. Nendo betyder 'modellervoks' på japansk, et særligt materiale, der er let at forme og bruge kreativt. Designeren fandt navnet passende til en tegnestue, der skulle skabe designløsninger til et stort udvalg af kunder. I stedet for at fokusere på mantraet 'form følger funktion', som mange store designere, tager Oki Sato også historien i betragtning, når han skaber nye produkter. Satos arbejde er kendetegnet ved et minimalistisk udtryk, og hans designs blide konturer får det ofte til at fremstå velkendt og behageligt ved første øjekast.

Klik for at se alle lamper efter Nendo – Oki Sato
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk