Nyhavn Væglampe Hvid

EAN: 5703411092606 Lampe type:
Kontakt PRISMATCH

kr. 8,805.00 inkl. moms

Delbetaling
298 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.805 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 298 kr. Samlede kreditomk. 1.901 kr. Samlet tilbagebetaling 10.706 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,98%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

Nyhavn Væglampe i Hvid er designet af Alfred Homann og Ole V. Kjær for Louis Poulsen. Lampens brede skærm sikrer et nedadrettet, komfortabelt og bredstrålende lys. Indersiden af skærmen er mat hvidlakeret, hvilket sikrer et ensartet blødt lys.

Ringene sikrer at en lille lysmængde dirigeres ud på hovedskærmene og medvirker til en dekorativ oplysning af lampen i tændt tilstand.

Selve lampen er i støbt eller optrukket aluminium der så er vådlakeret for at sikre en holdbar overflade.

En klassisk lampe som er kendt og elsket, nu i en flot og elegant hvid udgave.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk