Lampe-Studio.dk

mødet mellem tradition, innovation, form og funktion.

Lampe-Studio ApS har eksisteret siden 2014 og består af 2 enheder. En webshop og en fysisk forretning. Sidst nævnte, er beliggende i Hørsholm Hovedgade.

Web shoppen er under navnet  Lampe-Studio.dk. Det betyder hvilket betyder at butikken drives som en selvstændig enhed. Det er uden at der er givet køb på de fordele, vi har af samarbejdet i Lysmester regi.

Produkter

Lampe sortimentet i den fysiske forretning og  i web shoppen er stort set identisk. Lige ledes gældende for garantier og andre købs betingelser. Der kan fore komme marginale forskelle i sortiment. Du kan rette henvendelse til butikken. Her kan vi assistere med tilkøb, der ikke er tilgængelige på web shoppen. (Find venligst kontakt information i fanebladet til højre).

Sortiment

Vores sortiment er valgt ud fra kriterier som originalitet, tradition, godt design, kvalitet, innovation, æstetik og funktion. Hos os finder du klassiske designikoner – såvel i den gammel kendte form som med et nutidigt tvist. Du finder tradition og ny tænkning i smuk alliance – håndværks mæssig kvalitet, – sær udgaver og limit editions fra tone angivende arkitekter – og, du finder nye innovative brands.

Ekspertise

Vores ekspertise er tilgængelig, lige gyldig hvilken af vores forretnings-enheder, der foretrækkes. De er sammensat ud fra mål sætningen om, at kunne levere faglig lampe hjælp af høj kaliber. Derfor har vi egen belysnings arkitekt, der med sit speciale inden for lyskilder. Hun har lampe viden om form og funktion. Hun har de rette evner i forhold til rådgivning omkring lys tekniske- og arkitekt løsninger. Som web shop kunde har du naturligvis også mulighed for, at rådføre dig med vores belysnings arkitekt. (ind venligst kontakt information i fanebladet til højre). Derudover har vi har et panel af elektrisk kyndige fagfolk som vi kan trække på.

Fysisk og Web

Endelig har vi, i vores fysiske butik, etableret komplet in store show room så indendørs og udendørs belysnings løsning. Her kan besigtiges og fornemmes forud for at den endelige beslutning træffes.
Med nævnte kriterier som fundament – og kår for vores virksomhed og kultur. Vores markeds tilgang er at vi tilstræber at nå missionen om, at skelne os på parametre, der tjener vores kerne forretning.

Bestræbelse

Fordi vi bestræber os på at levere lampe løsninger: De vil  understøtte vores lampe kundes identitet. Det giver det mening for os, at kunne hjælpe kunden hele vejen. Fra første tip og ide udvikling til den færdige levering og montering.
Uanset om det drejer som lamper og lyskilder til indendørs eller udendørs brug, kræver det sans for design og funktion. Vi har øje for detaljen, viden om kunsten at forme lyset. Og evnen til at sammen sætte tingene på den rigtige måde. Respekt for traditionen og mod til at tænke nyt er vores mantra. Vi er bannerfører for kvalitet, hylder lampe innovation. Vi er æstetikere til finger spidserne.

Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk