Ombytning og returret

Vi ønsker at du skal være fuldt ud tilfreds med alle dine ordrer fra Lampe-Studio.dk. Her på siden kan du læse hvordan du nemt kan returnere og ombytte dine ordrer.

 

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på Lampe-Studio.dk. Dette betyder, at du som kunde har rettighed til at fortryde dit køb ved at meddele Lampe-Studio.dk dette indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget den bestilte vare. Herefter skal varen sendes retur indenfor 14 dage fra den dato du har meddelt, at du har benyttet din fortrydelsesret. Købesummen krediteres på din konto inden 14 dage efter, at Lampe-Studio.dk har modtaget varen retur eller har modtaget bevis for at varen er sendt retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Det vil sige, for at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Lampe-Studio.dk kundeservice din beslutning om at fortryde dit køb i en utvetydig erklæring. F.eks. ved at sende en e-mail til: kontakt@lampe-studio.dk.

For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

For mere information om din fortrydelsesret, se vores almene handlesbetingelser som du finder her.

 

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Lampe-Studio.dk
Hovedgaden 27
2970 Hørsholm
Danmark

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, i perfekt stand samt i original og ubeskadiget emballage, da du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Varer, der går tabt under transport, vil ikke blive erstattet af os. Det betyder også, at du kan forvente at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under en returlevering til os.

Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget.

VIGTIGT:
For at starte en returproces, bedes du sende en e-mail til vores kundeservice og oplyse dit ordrenummer samt årsagen til returneringen. Der er ingen grund til at udfylde et returskema, men det ville være til stor hjælp, hvis du kan give os detaljer om din retur og vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse eller den originale faktura som dokumentation for dit køb. Vores kundeservice vil derefter guide dig gennem returprocessen og give yderligere instruktioner om, hvordan du kan returnere varen til os.

 

TILBAGEBETALING

Når vi modtager den returnerede vare, tjekker vi den igennem for fejl og eller mangler. Hvis vi vurderer at varen i orden, får du tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Tilbagebetaling sker indenfor 14 dage.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Hvis en rabatkode eller kampagnekode blev indtastet ved købet, vil din tilbagebetaling blive justeret, så beløbet afspejler dette.

BEMÆRK
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis:

  • varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • emballagen er blevet beskadiget (det gælder både ind- og udvendigt) eller hvis der er blevet skrevet eller påsat klistermærker på den.
  • varen ikke er i samme stand og mængde med hangtags, som da du modtog det.
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  • den leverede vare normalt er plomberet eller forseglet, og vi ser, at varen ikke er plomberet og eller forseglet ved returneringen.

Som udgangspunkt skal du dog have det fulde beløb tilbage.

 

BYTTE

Bytte i butik
I vores butik tilbyder vi, at du kan bytte eller returnere  de varer, som du har købt online.

BEMÆRK
Der gælder de samme regler for ombytning som ved fortrydelsesret.

Hvis du giver varen som en gave, gælder de 14 dages ombytning/fortrydelsesret fra den dag du har modtaget din pakke og IKKE fra den dag du giver gaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk