PH 2/1 VÆG

EAN: 5703411069851 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 40W E14
Vare Dimension
  • Diameter 200mm, højde 165mm, dybde 296mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i mundblæst, hvidt, opalt glas med fatningshus og arm i højglansforkromet aluminium og messing
Vare Montering
  • Ledningslængde
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lampe familie
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 4,555.00 inkl. moms

Delbetaling
422 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.555 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 422 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.055 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,54%. Der er fortrydelsesret.

Andre muligheder

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 2/1 VÆG LAMPE

Dette er en af de få PH lamper der findes som væglampe – faktisk er der kun anden udgave.

PH 2/1 Væg er 20 cm i diameter med armatur i sølvfarvet højglanspoleret messing og de smukke mundblæste lampeskærme i opalglas.

Du vil sikkert alligevel blive overrasket over hvor stort et udvalg der findes af den ikoniske PH lampe.

Den klassiske PH lampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes i 5 forskellige størrelser, men dertil kommer en lang række andre versioner med eksempelvis rødt eller grønt glas – og sandelig om ikke også selve stellet findes i flere forskellige farver.

Der findes med andre ord en PH bordlampe der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller stål, eller mundblæst opalglas i hvidt, rødt eller grønt glas.

PH Væg findes også i en større udgave, der hedder PH 3/2 Væg.

Lampens skærme består af mundblæst glas, der er blankt på ydersiden men matteret på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 2/1 væglampen i metalfarvet højglansforkromet messing er 20 cm i bredden og 16,5 cm høj, og er dermed den mindste af PH lamperne. Ledningen er sort, og den optimale lyskilde er 20W E14.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk