PH 3½-2½ GLAS OVERSKÆRM

EAN: 5703411128718 Lampe type: ,
  • louis poulsen
Lampe familie
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 2,225.00 inkl. moms

Delbetaling
207 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.225 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 207 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.475 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,08%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 3½-2½ GLAS OVERSKÆRM

Er den øverste skærm på din PH 3 1/2-2 1/2 gået i stykker, så kan du skifte den ved at købe en ny overskærm. Du kan altså redde og genbruge din PH lampe fremfor at købe en ny.

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med 3 buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Men du vil sikkert alligevel blive overrasket over hvor stort et udvalg der findes af den ikoniske PH.

PH bordlamperne har alle 3 skærme og findes i 5 forskellige størrelser. Dertil kommer en lang række andre versioner med eksempelvis rødt eller grønt glas – og sandelig om ikke også selve stellet findes i flere forskellige farver.

Stellet på PH 3 1/2-2 1/2 findes også i flere udgaver.

Der findes med andre ord en PH lampe der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller stål, eller mundblæst opalglas i hvidt, gult eller grønt glas.

Lampens skærme består af mundblæst glas, der er blankt på ydersiden men matteret på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 3 1/2-2 1/2 Bordlampen er 33 cm i bredden og 45 cm høj, og er dermed en af mellem størrelserne i af PH bordlamperne. Ledningen er sort, og den optimale lyskilde er 1x60W E14.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk