PH 3½-3 OVERSKÆRM GUL

EAN: 5703411344682 Lampe type:
Kontakt PRISMATCH

kr. 1,775.00 inkl. momsPH 3½-3 OVERSKÆRM GUL

Er den øverste skærm på din gule PH 3 1/2-3 gået i stykker, så kan du skifte den og købe en ny skærm. Du kan altså redde og genbruge din PH lampe fremfor at købe en ny.

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med 3 buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Men du vil sikkert alligevel blive overrasket over hvor stort et udvalg der findes af den ikoniske PH.

PH bordlamperne har alle 3 skærme og findes i 5 forskellige størrelser. Dertil kommer en lang række andre versioner med eksempelvis rødt eller grønt glas – og sandelig om ikke også selve stellet findes i flere forskellige farver.

PH 3 1/2-3 findes i flere udgaver.

Der findes med andre ord en PH lampe der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller stål, eller mundblæst opalglas i hvidt, gult eller grønt glas.

Lampens skærme består af mundblæst glas, der er blankt på ydersiden men matteret på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 3 1/2-3 lampen er 33 cm i bredden og er dermed en af mellem størrelserne i af PH bordlamperne. Ledningen er sort, og den optimale lyskilde er 70W E27.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk