PH 3½-3 PENDEL SORT METALLISERET

EAN: 5703411568941 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 70W E27
Vare Dimension
  • Diameter 330mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme
Vare Montering
  • Ophæng
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lamp Family
  • PH
KontaktPRISMATCH

DKK 6,845.00 inkl. moms

Delbetaling
235 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.845 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 235 kr. Samlede kreditomkostninger 1.610 kr. Samlet tilbagebetaling 8.455 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,24%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 3½-3 PENDEL SORT METALLISERET

PH 3½-3 PENDEL RØD. Smuk PH loftlampe i med 3 hvide lampeskærme og ophæng i sort metalliseret messing.

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med 3 buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Denne PH pendel har stel i sortlakeret messing med 3 hvide lampeskærme i opalglas. Skærmene er matte på indersiden for at udnytte fordelingen af lyset bedst muligt.

Nummeret på lampen, altså 3 1/2-3, står for diameteren på lampeskærmene. Lampen her er altså 33 cm i diameter og 31 cm høj.

Den klassiske PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes i forskellige størrelser, men dertil kommer en række versioner med andre farver glas – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver.

PH pendel lamperne fås i mange forskellige størrelser og farver, og loftlamperne er med både glas- og metal lampeskærme.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver.

Lampens skærme består af hvidt mundblæst glas der er blank på ydersiden og mat på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 3½-3 pendel er 33 cm i diameter og 30,7 cm høj. Der følger 3 meter sort ledning med, og den optimale lyskilde er 70W E27.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk