PH 3½-3 Rav Pendel Overskærm

EAN: 5703411746905 Lampe type:
Kontakt PRISMATCH

kr. 2,915.00 inkl. moms

Delbetaling
264 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.915 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 264 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.165 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,61%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 3½-3 Rav Pendel Overskærm er en reservedel til Louis Poulsens PH 3/2 Ravfarvet Glas Gulvlampe. Det er én af skærmene i den populære 3-skærmssystem af Poul Henningsen. 
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk