PH 3/2 AKADEMI LYSEKRONE

EAN: 5703411097106 Lampe type:
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 40W E14
Vare Dimension
  • Diameter 680mm, højde 345mm. Ledningslængde
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i mundblæst, hvidt, opalt glas med stel og fatningshus i højglansforkromet messing
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lampe familie
  • PH
Kontakt PRISMATCH

kr. 19,605.00 inkl. moms

Delbetaling
635 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.605 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 635 kr. Samlede kreditomk. 3.233 kr. Samlet tilbagebetaling 22.838 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,68%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 3/2 AKADEMI LYSEKRONE

PH 3/2 er en smuk lysekrone sammensat af 3 PH 3/2 pendler. Pendlerne er samlet på et smukt buet understativ og de 3 medim størrelse 3/2 pendler på 30 cm i diameter stikker ud som en trekant.

PH 3/2 Akademi lysekrone er 68 cm i diameter med armatur i sølvfarvet højglansforkromet sølvfarvet messing og de kendte smukke mundblæste lampeskærme i opalglas.

PH 3/2 Akademi lysekrone har 3 pendler hvor fatningen sidder under glasskærmene.

På PH 2/ Stammekrone sidder stellet i stedet over glasskærmene.

Lysekronen egner sig derfor bedst til rum af en vis størrelse, gerne med højt til loftet.

Du vil sikkert alligevel blive overrasket over hvor stort et udvalg der findes af den ikoniske PH lampe.

Den klassiske PH lampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes i 5 forskellige størrelser, men dertil kommer en lang række andre versioner med eksempelvis rødt eller grønt glas – og sandelig om ikke også selve stellet findes i flere forskellige farver.

Der findes med andre ord en PH bordlampe der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller stål, eller mundblæst opalglas i hvidt, rødt eller grønt glas.

PH 2/1 Stammekrone findes kun i denne størrelse, men PH 2/1 lamperne findes i flere andre udgaver.

Lampens skærme består af mundblæst glas, der er blankt på ydersiden men matteret på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 2/1 lamperne i metalfarvet højglansforkromet messing er 20 cm i bredden og 16,5 cm høj, og er dermed de mindste af PH lamperne.

Selve stammekronen på PH lysekronen er 34 cm høj fra det underste af lampeskærmen til den øverste kant på stammekronen, og lægger man det tynde sølvfarvede rør til der dækker ledningen, så er afstanden fra loftet til den underste skærm 55 cm.

De optimale pærer er 3 stk. 20W E14.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk