PH 4½-3½ BORD

EAN: 5703411009154 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 150W E27
Vare Dimension
  • Diameter 450mm, højde 550mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i mundblæst, hvidt, opalt glas med topplade og stel i højglansforkromet messing og stål
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lampe familie
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 17,675.00 inkl. moms

Delbetaling
579 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.675 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 579 kr. Samlede kreditomk. 3.155 kr. Samlet tilbagebetaling 20.830 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,56%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 4½-3½ BORD

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med 3 buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Men du vil sikkert alligevel blive overrasket over hvor stort et udvalg der findes af den ikoniske PH.

Denne version af den elskede bordlampe med stel og fod i højglanspoleret messing og stål har 3 store hvide glasskærme. Den er altså en af de største PH bordlamper. Så klassisk og så anvendelig!

PH bordlamperne har alle 3 skærme og findes i 5 forskellige størrelser. Dertil kommer en lang række andre versioner med eksempelvis rødt eller grønt glas – og sandelig om ikke også selve stellet findes i flere forskellige farver.

Stellet på PH 4 1/2-3 1/2 bord er sølvfarvet metal mens skærmene er i mundblæst hvidt opalglas.

Der findes med andre ord en PH bordlampe der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller stål, eller mundblæst opalglas i hvidt, rødt eller grønt glas.

Ja selv et PH spejl kan du få!

Lampens skærme består af mundblæst glas, der er blankt på ydersiden men matteret på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 4 1/2-3 1/2 bordlampe er 45 cm i bredden og 55 cm høj, og er dermed en af de største af PH bordlamperne. Ledningen er sort, og den optimale lyskilde er 100W E27.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk