PH 4/3 BORD HVID

EAN: 5703411285428 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 100W E27
Vare Dimension
  • Diameter 450mm, højde 540mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i hvidlakeret aluminium med stel og fod i højglansforkromet messing og stål
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lampe familie
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 4,895.00 inkl. moms

Delbetaling
450 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.895 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 450 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.395 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,96%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 4/3 BORD HVID

PH 4/3 BORD i hvid metal. PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med 3 buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Denne hvide PH bordlampe har lampeskærme i hvid højglanslakeret aluminium, mens foden er sort og stel og fod er i højglanspoleret aluminium.

Lampen her er 45 cm i diameter og 54 cm høj, dvs. en forholdsvis høj bordlampe der giver et godt blødt lys over en arbejdsplads.

PH lampen i helt hvidt metal er findes også som pendel.

Den oprindelige PH lampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes også i forskellige størrelser, foruden en række versioner med andre farver af glas lampeskærme – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller krom, eller med lampeskærme i glas eller metal.

Lampens skærme består af mundblæst glas, der er blankt på ydersiden men matteret på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 4/3 bord med hvid metalskærm er 45 cm i diameter og 54 cm høj. Der følger 3 meter hvid ledning med, og den optimale lyskilde er 100W E27.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk