PH 4/3 PENDEL

EAN: 5703411196793 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • 60W E27
Vare Dimension
  • Diameter 400mm, højde 200mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Ledningslængde
  • 3m
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Hvid lakeret aluminium
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lamp Family
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 3,165.00 inkl. moms

Delbetaling
295 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.165 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 295 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.540 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,37%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 4/3 PENDEL HVID

PH 4/3 PENDEL i hvid metal. PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med 3 buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Denne PH pendel har stel og lampeskærme i hvid højglanslakeret aluminium.

Nummeret på lampen, altså 4/3, står for diameteren på lampeskærmene. Lampen her er altså 40 cm i diameter og 20 cm høj, dvs. den er forholdsvis flad i faconen.

PH lampen i helt hvidt metal er findes også som bordlampe.

Den oprindelige PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes også i forskellige størrelser, foruden en række versioner med andre farver af glas lampeskærme – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller krom, eller med lampeskærme i glas eller metal.

Lampens skærme består af mundblæst glas, der er blankt på ydersiden men matteret på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og blødt.

PH 4/3 pendel med hvid fatning er 40 cm i diameter og 20 cm høj. Der følger 3 meter hvid ledning med, og den optimale lyskilde er 60W E27.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk