PH 5 MONOKROM HVID PENDEL

EAN: 5703411126509 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe familie
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 4,925.00 inkl. moms

Delbetaling
453 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.925 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.425 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,83%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 5PH 5 HVID PENDEL- Monokrom hvid

PH 5 PENDEL i helt hvid. De store flotte PH 5 loftlamper findes i mange forskellige farver – og i hele 3 forskellige udgaver af hvid.

Denne PH 5 pendel er helt hvid, også kaldet monokrom hvid, men loftlamperne findes også i klassisk hvid og moderne hvid, der begge har en accent farve på stængerne

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med 3 buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Denne PH pendel er hvid både på stellet og på de smukke matte metalskærme. Skærmene er også hvide på indersiden for at udnytte fordelingen af lyset bedst muligt.

Nummeret på lampen, altså 5, står for diameteren på lampeskærmene. Lampen her er altså 50 cm i diameter og 27 cm høj, og er den største af PH loftlamperne.

Den klassiske PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes i forskellige størrelser, men dertil kommer en række versioner med andre farver glas – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver.

PH pendel lamperne fås i mange forskellige størrelser og farver, og loftlamperne findes med både glas- og metal lampeskærme.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver.

Lampens skærme består af mat metal der er hvid på ydersiden og hvidt på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og fordeles blødt og ligeligt.

PH 5 pendel er 50 cm i diameter og 26,7 cm høj. Der følger 3 meter hvid stofledning med, og den optimale lyskilde er 75W E27.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk