PH 5 MINI KLASSISK HVID PENDEL

EAN: 5703411662403 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 20W E14
Vare Dimension
  • Diameter 300mm, højde 163mm
Vare Energi
  • A+ - C
Vare Ledningslængde
  • 3m
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i aluminium. Oversiden af skærme i matlakeret hvid. Indersiden af skærme er matlakeret hvid. Afblændingsskærm matlakeret blå
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lampe familie
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 3,645.00 inkl. moms

Delbetaling
335 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.645 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 335 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.020 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,11%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 5 MINI KLASSISK HVID PENDEL

PH 5 mini klassisk hvid pendel består af 4 skærme – de er alle matte og hvide. Men afblændingsskærmen inde i lampen er blå, og stængerne er lilla.

PH 5 mini findes også som en hvid loftlampe med kobberfarvede stænger.

Den store flotte PH 5 loftlampe er nu blevet til en PH 5 mini – samme række af farvede lamper med skærme i forskellige farvekombinationer, men næsten i halv størrelse.

PH 5 mini indbyder til at hænge 2 lamper over spisebordet, hvor original lampen klarer sig fint alene.

Denne PH 5 mini klassisk hvid pendel er en af de nye kække udgaver af den kendte lampe, men loftlamperne findes også i en lang række andre farver.

PH 5 mini i klassisk hvid er nemlig ikke bare en hvid pendel – stængerne på lampen er nemlig en rap lilla som kontrast og hvis du kigger op i lampen, er afblændingsskærmen blå.

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med de buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Alle skærmene er hvide på indersiden for at udnytte fordelingen af lyset bedst muligt.

Nummeret på lampen, altså 5, står for diameteren på lampeskærmene. Den originale PH5 er altså 50 cm i diameter, mens PH 5 mini er 30 cm i diameter og 16 cm høj.

Det er den mindste af PH loftlamperne, men proportionerne er de samme som i originalen.

Den klassiske PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes i forskellige størrelser, men dertil kommer en række versioner med andre farver glas – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver.

PH 5 pendel lamperne fås i mange farver, og også i  den store version.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver.

Lampens skærme består af mat metal på ydersiden og blank hvidt metal på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og fordeles blødt og ligeligt.

PH 5 mini pendel er 30 cm i diameter og 16,3 cm høj. Der følger 3 meter hvid stofledning med, og den optimale lyskilde er 20W E14.

Arkitekten og revyforfatteren Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt. Hans skærm system er optaget i den danske kulturkanon.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk