PH 5 PENDEL GRØN

EAN: 5703411768600 Lampe type:
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Poul Henningsen
KontaktPRISMATCH

kr. 4,795.00 inkl. moms

Delbetaling
442 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.795 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 442 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.295 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,40%. Der er fortrydelsesret.


PH 5 PENDEL GRØN

PH 5 pendel grøn består af 4 skærme i graduerede farver – fra dyb mørkegrøn til en lysegrøn. Afblændingsskærmen inde i lampen er rød.

De store flotte PH 5 loftlamper findes i mange forskellige farver – og senest i en række af farvede lamper med skærme der changerer i farverne.

Denne PH 5 pendel er i varianter af grøn, men loftlamperne findes også i klassisk hvid og moderne hvid. PH 5 loftlampen i grøn har bronzefarvede stænger.

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med de buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Denne PH pendel er dyb grøn i toppen af stellet og de smukke matte metalskærme bliver gradvist lysere i farverne. Skærmene er hvide på indersiden for at udnytte fordelingen af lyset bedst muligt.

Nummeret på lampen, altså 5, står for diameteren på lampeskærmene. Lampen her er altså 50 cm i diameter og 27 cm høj, og er den største af PH loftlamperne.

Den klassiske PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes i forskellige størrelser, men dertil kommer en række versioner med andre farver glas – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver.

PH 5 pendel lamperne fås i mange farver, og nu også i en mini-version.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver.

Lampens skærme består af mat metal på ydersiden og blank hvidt metal på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og fordeles blødt og ligeligt.

PH 5 pendel er 50 cm i diameter og 26,7 cm høj. Der følger 3 meter hvid stofledning med, og den optimale lyskilde er 75W E27.

Arkitekten og revyforfatteren Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt. Hans skærm system er optaget i den danske kulturkanon.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk