PH 5 PENDEL KOBBER

EAN: 5703411768228 Lampe type:
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Lampe designere
  • Poul Henningsen
KontaktPRISMATCH

kr. 6,055.00 inkl. moms

Delbetaling
213 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.055 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 213 kr. Samlede kreditomk. 1.586 kr. Samlet tilbagebetaling 7.641 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,98%. Der er fortrydelsesret.


PH 5 PENDEL KOBBER

PH 5 pendel består af 4 skærme hvor den største er i kobber og de andre er hvide. De store flotte PH 5 loftlamper findes i mange forskellige farver – og senest i en række af farvede lamper med skærme der changerer i farverne.

Denne PH 5 pendel i smuk blank kobber er en moderne version af en af de mest berømte loftlamper i verden. PH 5 pendel findes også i klassisk hvid og moderne hvid. PH 5 loftlampen med kobber skærm har hvide stænger, modsat så mange af de andre PH 5 lamper der har farvede stænger.

PH-lamperne kræver næppe nogen større introduktion. De kendte lamper med de buede skærme er kendt og elsket i generationer.

Denne PH pendel er hvid i toppen og bunden af stellet og med en markant kobberfarvet skærm. Alle skærmene er hvide på indersiden for at udnytte fordelingen af lyset bedst muligt.

Nummeret på lampen, altså 5, står for diameteren på lampeskærmene. Lampen her er altså 50 cm i diameter og 27 cm høj, og er den største af PH loftlamperne.

Den klassiske PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes i forskellige størrelser, men dertil kommer en række versioner med andre farver glas – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver.

PH 5 pendel lamperne i metal fås i mange farver, og nu også i en mini-version.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver.

Lampens skærme består af mat metal på ydersiden og blank hvidt metal på indersiden. Det gør, at lyset fra pæren bliver diffust og fordeles blødt og ligeligt.

PH 5 pendel er 50 cm i diameter og 26,7 cm høj. Der følger 3 meter hvid stofledning med, og den optimale lyskilde er 75W E27.

Arkitekten og revyforfatteren Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt. Hans skærm system er optaget i den danske kulturkanon.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk