PH 80 GULV

EAN: 5703411066508 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Maks. 100W E27
Vare Dimension
  • Diameter 550mm, højde 1315mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Skærme i hvid opal akryl og polykarbonat, stander i højglansforkromet stål
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lampe familie
  • PH
KontaktPRISMATCH

kr. 5,845.00 inkl. moms

Delbetaling
212 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.845 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 212 kr. Samlede kreditomk. 1.782 kr. Samlet tilbagebetaling 7.627 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,77%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 80 GULV

PH 80 GULV med 3 hvide skærme i hvid opal akryl, en top i sort med rød underside og sølvfarvet stander/fod.

Denne PH pendel har 4 skærme i stedet for de traditionelle 3 skærme. Det giver en større spredning af lyset ud i siderne af rummet, hvor de originale PH lamper retter lyset mere nedad.

PH lampernes numre refererer sædvanligvis til diameteren på den øverste skærm. Det er dog ikke tilfældet med PH 80 gulv. Lampen er nemlig sat i produktion efter PH’s død for at markere hans 80 års fødselsdag i 1974.

Navnet PH 80 gulv har altså intet med størrelsen at gøre, men er en jubilæumsudgave.

Den oprindelige PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes også i forskellige størrelser, foruden en række versioner med andre farver af glas lampeskærme – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver. Især PH 5 er kendt og elsket.

Der findes med andre ord en PH lampe der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller krom, eller med lampeskærme i glas eller metal.

PH 80 gulvlampens materiale er opalt akryl, og undersiden af  den øverste skærm er rød for at give lyset varme og atmosfære.

PH 80 har et stel i højglanspoleret stål og leveres med en sort ledning på 2,6 meter. Lampen er 131,50 cm bred og 55 cm i diameter.

Den optimale lyskilde er 70W E27.

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og det er ikke mindst hans Kogle-lampe og den kendte PH5 lampe her der gjorde ham berømt.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk