PH LOUVRE

EAN: 5703411752838 Lampe type:
Vare Lightsource Inkluderet
  • Ja
Lampe designere
  • Poul Henningsen
Lampe familie
  • PH
Kontakt PRISMATCH

kr. 44,925.00 inkl. moms

Delbetaling
1.139 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 44.925 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.139 kr. Samlede kreditomk. 9.717 kr. Samlet tilbagebetaling 54.642 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,42%. Der er fortrydelsesret.

Andre muligheder

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH LOUVRE

PH lampen Louvre er også kendt som PH Kugle på grund af den karakteristiske kugleform. Det er en af de mindre kendte PH lamper – men det er jo heller ikke let at overgå den ikoniske PH 5 eller klassiske Koglelampe!

PH LOUVRE er produceret til LED lys og kan lysdæmpes.

PH Louvre, eller PH kugle om du vil, har samme lagdelte skærmsystem som mange af de andre PH-lamper, men formen er blødere. Den store loftslampe består af hele 13 skærme monteret på 4 ben, og konstruktionen gør lampen mere rund i formen end mange af de andre PH lamper.

Pendlen kan dæmpes via trådløs bluetooth via en tablet eller smartphone. App til dette kan downloades. Søg efter Casambi. Klik på dette link for brugervejledning: https://www.vanpee.dk/da/videoer/casambi

Loftslampen Louvre er en meget stor pendel, der især egner sig til rum hvor der er højt til loftet og hvor der skal skabes lys, der blødt og ligeligt fordeles fra oven til neden.

De blanke oversider og matterede undersider skaber en smuk vekselvirkning af lyset, og de mange skærme forhindrer samtidigt refleksion og blænding.

PH Louvre er en stor version af PH Snowball-lampen.

Poul Henningsen designede Louvre/Kugle til Adventistkirken i Skodsborg, Danmark. Den kan kun imponere med sin diameter på 60 cm og højde på 65 cm.

*

Den oprindelige PH loftlampe har 3 lag mundblæst hvidt opalglas og findes også i forskellige størrelser, foruden en række versioner med andre farver af glas lampeskærme – og sandelig om ikke også selve fatningshuset findes i flere forskellige farver. Især PH 5 er kendt og elsket.

Der findes med andre ord en PH pendel der passer til enhver, om den skal være lille eller stor, med stel i messing eller krom, eller med lampeskærme i glas eller metal.

*

 

PH Snowball består af hvidt lakeret aluminium, der er blankt på oversiden men mat på undersiden. Det gør, at lyset bliver diffust og blødt. Stellet er i højglansforkromet aluminium og der følger en 4 meter hvid ledning med. Lampen kan lysdæmpes via app.

Loftlampen er 60 cm i diameter og 65 cm høj. Den optimale lyskilde er LED 2700K 96W. 

Arkitekten Poul Henningsen har haft enorm indflydelse på dansk design, og hans berømte skærmsystem en del af Kulturministeriets kulturkanon.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk