PH SPEJL Ø35 GRØN MED TRÆKAFBRYDER

EAN: 5714131109260 Lampe type:
KontaktPRISMATCH

kr. 3,485.00 inkl. moms

Delbetaling
322 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.485 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 322 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.860 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,09%. Der er fortrydelsesret.


PH SPEJL Ø35 GRØN MED TRÆKAFBRYDER

Poul Henningsen designede det smukke runde spejl med de indbyggede indirekte lys i 1939 – “lysmesteren” lod sig nemlig ikke begrænse til sine kendte lamper, men tegnede også en hel række andre brugsting, især møbler. Og spejlet her er en af hans mange bidrag til klassisk dansk design.

PH spejlet er et af de lidt mere ukendte PH designs, og det undrer vi os over, for det forener på fineste vis retro looket med et tidløst og moderne udtryk, ikke mindst på grund af farverne og det børstede aluminium.

Spejlet med lys fordelt over hele rammen giver associationer til lamperne fra omklædningsrummene på et teater.

De indbyggede pærer får lys til at falde jævnt i ansigtet fra alle vinkler – i stedet for et ensrettet lys ovenfra. Det gør lysfaldet langt mere realistisk når der f.eks. skal lægges make up. Fordi lyset reflekterer fra flere sider gør det aldrig ansigtet fladt.

PH spejlet findes i flere forskellige farver og i to størrelser. Dette grønne spejl har en diameter på 35 cm, men det findes også i en større version på 50 cm.

Det originale PH spejl havde Poul Henningsens signatur indgraveret og det har spejlet her selvfølgelig også. Og det har også, akkurat som det originale spejl, en træksnor, der tænder og slukker for de indbyggede lamper i spejlet.

PH Spejlet på 35 cm er 9 cm dyb. Det tilsluttes en almindelig stikkontakt i badeværelset, gangen eller  soveværelset.

Den farvede ramme er i mat aluminium.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk