PH SPEJL Ø35 RØD

EAN: 5714131109314 Lampe type:
Kontakt PRISMATCH

DKK 3,040.00 inkl. moms

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

285 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.040 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 285 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.415 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 24,39%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere


PH SPEJL Ø35 RØD

Poul Henningsen designede det smukke runde PH spejl med de indbyggede indirekte lys i 1939 – “lysmesteren” lod sig nemlig ikke begrænse til at designe kendte lamper, men tegnede også en hel række andre brugsting, især møbler.

PH spejlet er bare en af hans mange forskellige bidrag til dansk interiør design.

Af en af eller anden grund er PH spejlet et af de lidt mere ukendte PH designs, hvilket undrer os, for det forener på fineste vis retro looket med et tidløst og moderne udtryk, ikke mindst på grund af farverne og den børstede aluminiums ramme.

Spejlet med pærerne fordelt over hele rammen giver associationer til lamperne fra omklædningsrummene på et teater.

Det er bogstaveligt talt et ringlight til ansigtet, opfundet længe før der skulle optages film til YouTube!

De indbyggede pærer spreder lyset så det falder blødt og jævnt fra alle vinkler – i stedet for et ensrettet lys ovenfra. Det gør lysfaldet langt bedre når der f.eks. skal lægges make up.

Lyset reflekterer fra flere sider og derfor bliver dit ansigt aldrig fladt at se på.

PH spejlet findes i flere forskellige farver og i to størrelser. Dette røde spejl har en diameter på 35 cm, men det findes også i en større version på 50 cm.

Det originale PH spejl havde Poul Henningsens signatur indgraveret og det har spejlet her selvfølgelig også. Og det har også, akkurat som det originale spejl, en træksnor, der tænder og slukker for de indbyggede pærer i spejlets ramme.

PH Spejlet er 35 cm i diameter inklusiv ramme mens selve spejlet er på 23 cm.

PHs spejl ø35 er 9 cm dyb. Den farvede ramme er i mat aluminium.

Det tilsluttes en almindelig stikkontakt og kan bruges overalt, fra badeværelset, til din entre eller i soveværelset.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk