PH SPEJL Ø50 GRØN

EAN: 5714131109185 Lampe type:
KontaktPRISMATCH

kr. 3,535.00 inkl. moms

Delbetaling
326 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.535 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 326 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.910 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,77%. Der er fortrydelsesret.


PH SPEJL Ø50 GRØN

Poul Henningsen designede det smukke runde spejl med de indbyggede indirekte lys i 1939 – “lysmesteren” lod sig nemlig ikke begrænse til sine kendte lamper, men tegnede også en hel række andre brugsting, især møbler. Og spejlet her er en af hans mange bidrag til klassisk dansk design.

PH spejlet er et af de lidt mere ukendte PH designs, og det undrer vi os over, for det forener på fineste vis retro looket med et tidløst og moderne udtryk, ikke mindst på grund af farverne og den børstede aluminiumsramme.

Spejlet med lys fordelt over hele rammen giver associationer til lamperne fra omklædningsrummene på et teater.

De indbyggede pærer får lys til at falde jævnt i ansigtet fra alle vinkler – i stedet for et ensrettet lys ovenfra. Det gør lysfaldet langt mere realistisk når der f.eks. skal lægges make up. Fordi lyset reflekterer fra flere sider gør det aldrig ansigtet fladt.

PH spejlet findes i flere forskellige farver og i to størrelser. Dette grønne spejl har en diameter på 50 cm, men det findes også i en mindre version på 35 cm.

Det originale PH spejl havde Poul Henningsens signatur indgraveret og det har spejlet her selvfølgelig også. Og det har også, akkurat som det originale spejl, en træksnor, der tænder og slukker for de indbyggede lamper i spejlet.

PH Spejlet er 50 cm i diameter inklusiv ramme mens selve spejlet er på 41 cm. PHs spejl ø50 er 12,5 cm dyb. Det tilsluttes en almindelig stikkontakt i badeværelset, gangen eller soveværelset.

Den farvede ramme er i mat aluminium.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk