PH SPEJL Ø50 GUL MED TRÆKAFBRYDER

EAN: 5714131109130 Lampe type:
KontaktPRISMATCH

kr. 3,985.00 inkl. moms

Delbetaling
364 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.985 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 364 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.360 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,31%. Der er fortrydelsesret.


PH SPEJL Ø50 GUL MED TRÆKAFBRYDER

Poul Henningsen designede det smukke runde spejl med de indbyggede indirekte lys i 1939 – “lysmesteren” lod sig nemlig ikke begrænse til at designe kendte lamper, men tegnede også en hel række andre brugsting, især møbler.

PH spejlet her er en af hans mange bidrag til klassisk dansk design.

Af en af eller anden grund er PH spejlet et af de lidt mere ukendte PH designs, hvilket undrer os, for det forener på fineste vis retro looket med et tidløst og moderne udtryk, ikke mindst på grund af farverne og den børstede aluminiums ramme.

Spejlet med lys fordelt over hele rammen giver associationer til lamperne fra omklædningsrummene på et teater.

Det er bogstaveligt talt et ringlight til ansigtet, opfundet længe før der skulle optages film til YouTube!

De indbyggede pærer får lyset til at falde jævnt i ansigtet fra alle vinkler – i stedet for et ensrettet lys ovenfra. Det gør lysfaldet langt mere realistisk når der f.eks. skal lægges make up.

Da lyset reflekterer fra flere sider bliver dit ansigt aldrig fladt at se på.

PH spejlet findes i flere forskellige farver og i to størrelser. Dette gule spejl har en diameter på 50 cm, men det findes også i en mindre version på 35 cm.

Det originale PH spejl havde Poul Henningsens signatur indgraveret og det har spejlet her selvfølgelig også. Og det har også, akkurat som det originale spejl, en træksnor, der tænder og slukker for de indbyggede lamper i spejlet.

PH Spejlet er 50 cm i diameter inklusiv ramme mens selve spejlet er på 41 cm.

PHs spejl ø50 er 12,5 cm dyb. Den farvede ramme er i mat aluminium.

Det tilsluttes en almindelig stikkontakt i badeværelset, gangen eller soveværelset.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk