PH SPEJL Ø50 GUL

EAN: 5714131109178 Lampe type:
Kontakt PRISMATCH

DKK 3,540.00 inkl. moms

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

327 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.540 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 327 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.915 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,74%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere


PH SPEJL Ø50 GUL

Poul Henningsen designede det smukke runde spejl med de indbyggede indirekte lys i 1939 – “lysmesteren” lod sig nemlig ikke begrænse til at designe kendte lamper, men tegnede også en hel række andre brugsting, især møbler.

PH spejlet her er en af hans mange bidrag til klassisk dansk design.

Af en af eller anden grund er PH spejlet et af de lidt mere ukendte PH designs, hvilket undrer os, for det forener på fineste vis retro looket med et tidløst og moderne udtryk, ikke mindst på grund af farverne og den børstede aluminiums ramme.

Spejlet med lys fordelt over hele rammen giver associationer til lamperne fra omklædningsrummene på et teater.

Det er bogstaveligt talt et ringlight til ansigtet, opfundet længe før der skulle optages film til YouTube!

De indbyggede pærer får lyset til at falde jævnt i ansigtet fra alle vinkler – i stedet for et ensrettet lys ovenfra. Det gør lysfaldet langt mere realistisk når der f.eks. skal lægges make up. Fordi lyset reflekterer fra flere sider bliver dit ansigt aldrig fladt at se på.

PH spejlet findes i flere forskellige farver og i to størrelser. Dette gule spejl har en diameter på 50 cm, men det findes også i en mindre version på 35 cm.

Det originale PH spejl havde Poul Henningsens signatur indgraveret og det har spejlet her selvfølgelig også. Og det har også, akkurat som det originale spejl, en træksnor, der tænder og slukker for de indbyggede lamper i spejlet.

PH Spejlet er 50 cm i diameter inklusiv ramme mens selve spejlet er på 41 cm. PHs spejl ø50 er 12,5 cm dyb. Det tilsluttes en almindelig stikkontakt i badeværelset, gangen eller soveværelset.

Den farvede ramme er i mat aluminium.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk