Ph Spørgsmålstegnet 2/2 Bordlampe, Limited Edition fra 2021

EAN: 5714693943692 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe designere
  • Poul Henningsen
KontaktPRISMATCH

kr. 7,995.00 inkl. moms

Delbetaling
274 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 274 kr. Samlede kreditomk. 1.868 kr. Samlet tilbagebetaling 9.863 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,14%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

PH 2/2 spørgsmålstegn bordlampe i begrænset udgave med spørgsmålstegn design af Louis Poulsen; PH 2/2

PH 2/2 Spørgsmålstegn bordlampen er et lækkert og yndefuldt lys, som først blev udviklet af Poul Henningsen i 1931 og kun fås så længe lager haves da det er en limiteret udgave.

Poul Henningsen baserede skabelsen af ​​”Spørgsmålstegns Lampen” (Question Mark-lampen) på det treskærmssystem, som han udtænkte i 1926. Denne teknik muliggør et blændfrit lys, der er både effektivt og beroligende. Dette opretholdes i 2/2 bordlampen ved, at topskærmen har en diameter på 20 centimeter, mens skærmene nedenunder hver er halvt så store som den forrige skærm. PH 2/2 er et matematisk og designmæssigt vidunder, der lige nu oplever frisk liv i år 2021 efter at have været ude af udvikling siden midten af ​​1950’erne. PH 2/2 er baseret på rene forhold.

Bordlampen er fremstillet af storslået messing, der ikke er behandlet på nogen måde og vil dermed udvikle en patina med tiden. Dette gør lyset til en genstand i arvestykkekvalitet, der tilpasser sig sit miljø for at blive et ikon fra fortiden i dit værelse. Bordlampens fantastiske kurve, som på grund af sit udseende rigtigt kaldes spørgsmålstegnet, og det faktum, at den er justerbar med et håndtag, der vipper skærmen 45 grader i hver retning, giver lampen sit navn. Glaslampeskærmen byder ikke kun på et strejf af elegance, men har også evnen til at fremstå fantastisk i ethvert miljø, uanset om den bruges i hjemmet eller i kommercielle omgivelser.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk