TOLDBOD 120 PENDEL MØRK ROSA

EAN: 5703411770863 Lampe type:
KontaktPRISMATCH

kr. 1,445.00 inkl. momsTOLDBOD 120 PENDEL MØRK ROSA

Enkel, smuk, klassisk og alligevel med et snert af retro. Toldbod 120 pendel er en den mindste af de ensfarvede Toldbod lamper. Her er lampen en mat mørk rosa/lyngfarvet på ydersiden med en reflekterende hvid inderside.

De små lamper på 12 cm i diameter er oplagte at kombinere, enten ved at hænge flere af samme lampe, eller ved at kombinere de forskellige farver og størrelser. Toldbod 120 pendel findes også i en blågrå version.

Toldbod pendel i mørk rosa er produceret i trykt aluminium. Loftslampen leveres med en 2,6 meter sort ledning, og den optimale lyskilde er 33W QT-ax 14 G9.

Toldbod 120 pendel er 12,1 cm høj og, som nævnt, 12 cm bred.

Toldbod lamperne findes i flere forskellige størrelser. Dette er den mindste, og den findes i flere forskellige farver.

Du kan også få Toldbod som udendørslampe.

Toldbold lamperne er inspireret af Piet Heins superellipse form – der er den perfekte kombination mellem en firkant og en cirkel.

Hvis du tror at det er PH, som i Poul Henningsen, der har inspireret til designet tager du fejl. Denne gang er PH som i Piet Hein. Han var, akkurat som sin navnebror, lidt af et multigeni der både designede møbler, arbejdede med arkitektur i udendørs rum og han skrev de bevingede GRUK-rim.

Teamet hos Louis Poulsen har brugt superellipsen som inspiration til Tolbod lampen.

Du kender måske allerede superellipsebordet, men hvis du tager selve formen superellipse og drejer den om sin symmetriakse så får du et superæg. Det er fladt i begge ender og på begge sider men med rundede “hjørner”.

Det er denne form der har inspireret til Toldbod lamperne. De er, groft sagt, et halvt superelipse-æg… Det gør formen mere langstrakt end på f.eks. flowerpot lamperne.

Hvis du er vild med den ovale form, så er Radiohuspendlen inspireret af samme kombination af en cirkel og en firkant.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk