Udsalg!

Toldbod 155 Udendørs Væglampe Sort

EAN: 5703411189566 Lampe type:
Kontakt PRISMATCH

kr. 3,015.00 inkl. moms

Toldbod 155 væg blev lanceret i 2006 og er designet efter PHs ellipse reflektor. Armaturet er meget robust og diskret. Designet er meget præcist, hvad der gør lampen anvendelig i mange arkitektoniske miljøer.

Toldbod 155 udendørs Væglampe udsender koncentreret, nedadrettet og blændfrit lys. Indvendigt er armaturet hvidmalet for at give et højt lysudbytte fra Toldbod væglampen.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

toldbodToldbod 155 væg blev lanceret i 2006 og er designet efter PHs ellipse reflektor. Armaturet er meget robust og diskret. Designet er meget præcist, hvad der gør lampen anvendelig i mange arkitektoniske miljøer.

Toldbod 155 udendørs Væglampe udsender koncentreret, nedadrettet og blændfrit lys. Indvendigt er armaturet hvidmalet for at give et højt lysudbytte fra Toldbod væglampen.


Indkøbskurv
Lampe-Studio.dk