TOLDBOD 155 VÆG SORT

EAN: 5703411177006 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Anbefalet Lyskilde
  • Max 40W E14
Vare Dimension
  • Diameter 155mm, dybde 267mm, højde 158mm
Vare Energi
  • A+ - E
Vare Lightsource Inkluderet
  • No
Vare Material
  • Aluminiumsfarvet eller sortlakeret aluminium med struktureret overflade
Lampe designere
  • Louis Poulsen A/S
Lampe familie
  • Toldbod
KontaktPRISMATCH

kr. 2,915.00 inkl. moms

Delbetaling
264 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.915 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 264 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.165 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,61%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

TOLDBOD 155 VÆG SORT – UDENDØRSLAMPE

Enkel, smuk, klassisk og alligevel med et snert af retro. Toldbod 155 væg er en alsidig udendørslampe i sort med en overflade i struktureret lakeret aluminium. Indersiden af lampeskærmen er hvid.

Du kan supplere din væglampe med en pullert, altså en udendørslampe til nedgravning, i samme farve.

Toldbod 155 i sort er 15,5 cm i diameter og 15,8 cm høj.

Den optimale lyskilde på din Toldbod udendørslampe er 40W E14.

Toldbod udendørs væglampe findes også i grå.

Toldbold lamperne er inspireret af Piet Heins superellipse form – der er den perfekte kombination mellem en firkant og en cirkel.

Hvis du tror at det er PH, som i Poul Henningsen, der har inspireret til designet tager du fejl. Denne gang er PH som i Piet Hein. Han var, akkurat som sin navnebror, lidt af et multigeni der både designede møbler, arbejdede med arkitektur i udendørs rum og han skrev de bevingede GRUK-rim.

Teamet hos Louis Poulsen har brugt superellipsen som inspiration til Tolbod lampen.

Du kender måske allerede superellipsebordet, men hvis du tager selve formen superellipse og drejer den om sin symmetriakse så får du et superæg. Det er fladt i begge ender og på begge sider men med rundede “hjørner”.

Det er denne form der har inspireret til Toldbod lamperne. De er, groft sagt, et halvt superelipse-æg… Det gør formen mere langstrakt end på f.eks. flowerpot lamperne.

Hvis du er vild med den ovale form, så er Radiohuspendelen inspireret af samme kombination af en cirkel og en firkant.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk