YUH BORD LED SORT

EAN: 5703411664964 Lampe type:
Vare Anbefalet Lyskilde
  • 10W LED 2700K 45 lm/W
Vare Dimension
  • Diameter 200mm, højde 610mm
Vare Energi
  • A++ - A
Vare Lightsource Inkluderet
  • Ja
Vare Material
  • Fod
Lampe designere
  • GamFratesi
Lampe familie
  • Yuh
Kontakt PRISMATCH

kr. 3,645.00 inkl. moms

Delbetaling
335 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.645 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 335 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.020 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,11%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

YUH BORD LED SORT

Yuh er en multifunktionel bordlampe til LED lys – den blændfri lampeskærm kan hæves og sænkes på lampens stander, og den kan også drejes 360 grader rundt om den. Lampens hoved kan selvfølgelig også drejes i vinkel.

Derudover har den lysdæmper og timer funktion, så den kan indstilles til at slukke efter 4 eller 8 timer.

Lampen er særdeles minimalistisk og skulpturel og består i bund og grund af en cirkel og en streg.

Yuh bord er med andre ord egnet til alt fra læselampe til arbejdslys.

Den sorte Yuh bordlampe tændes og slukkes på den lille touchskærm på toppen af lampens stang, og det er også her du styrer lysdæmperen der kan skaleres fra 15 % til 100 % belysning.

Yuh bord led sort er fremstillet af sort vådlakeret aluminium mens selve standeren er i lakeret messing.

Bordlampen er 61 cm høj og 20 cm bred, den er altså forholdvis stor af en bordlampe – Yuh findes i flere forskellige modeller og du kan finde hele udvalget på vores hjemmeside.

Lampen er udstyret med energibesparende LED lys, og  den optimale lyskilde er en 2700K 10W pære.

Yuh lamperne er tegnet af den dansk-italienske designerduo GramFratesi. De har navngivet den individuelle versatile lampen Yuh, som er den fonetiske, altså lydmæssige, måde du udtaler “You”.

Lamperne blev oprindeligt fremstillet i sort og hvid, men er siden udvidet til en udgave med messing


GamFratesi

GamFratesi blev grundlagt i 2006 af den danske arkitekt Stine Gam og den italienske arkitekt Enrico Fratesi. De mødtes på universitetet i Italien et par år forinden og fortsatte deres studier sammen i København, hvor deres designstudie ligger i dag. Den kreative drivkraft, der kendetegner GamFratesis design, er resultatet af traditionsbevidst og innovativ tænkning kombineret med den eksperimentelle tilgang, Stine Gam og Enrico Fratesi har til materialer og teknikker. Duoen henter inspiration i danske designklassikere og klassisk dansk håndværk og fusionerer den med en klassisk italiensk intellektuel og konceptuel tilgang til design. Det har resulteret i adskillige priser, herunder en for Yuh-serien, som de lavede i samarbejde med Louis Poulsen i 2017.

Klik for at se alle lamper efter GamFratesi
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk