YUH GULVLAMPE HVID/MESSING MED MARMOR

EAN: 5714693076338 Lampe type:
  • louis poulsen
Lampe familie
  • VL
KontaktPRISMATCH

kr. 4,085.00 inkl. moms

Delbetaling
383 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.085 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 383 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.585 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 24,19%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

YUH GULVLAMPE HVID/MESSING MED MARMOR

Yuh er en multifunktionel gulvlampe til LED lys med hvidt hoved, messing stander og marmor fod.

Den blændfri lampeskærm kan hæves og sænkes på lampens stander, og den kan også drejes 360 grader rundt om stangen. Lampens hoved kan selvfølgelig også drejes i vinkel, så det er en lampe med sit helt eget udtryk.

Derudover har Yuh lysdæmper og timer funktion, så den kan indstilles til at slukke efter 4 eller 8 timer.

Gulvlampen er særdeles minimalistisk og skulpturel, og består i bund og grund af en cirkel og en streg.

Yuh i hvid/messing med marmor fod er med andre ord egnet til alt fra læselampe til arbejdslys.

Den hvide Yuh gulvlampe har messing stander og marmor fod. Lampen tændes og slukkes på den lille touchskærm på toppen af lampens stang, og det er også her, du styrer lysdæmperen til LED lyset, der kan skaleres fra 15 % til 100 % belysning.

Yuh gulv hvid er fremstillet af hvidt vådlakeret aluminium mens selve standeren er i børstet messing. Foden er i hvid italiensk Carrara marmor.

Gulvlampen er 140 cm høj og 24 cm bred, hvilket altså er forholdsvis høj i forhold til gulvlamper af ældre design.

Lampen er udstyret med energibesparende LED lys, og  den optimale lyskilde er en 2700K 10W pære. Der følger en hvid ledning på 2,5 meter med gulvlampen.

Yuh findes i flere forskellige modeller og du kan finde hele udvalget på vores hjemmeside.

Yuh lamperne er tegnet af den dansk-italienske designerduo GramFratesi. De har navngivet den individuelle versatile lampen Yuh, som er den fonetiske, altså lydmæssige, måde du udtaler “You”.

Lamperne blev oprindeligt fremstillet i sort og hvid, men er siden også udvidet til en udgave med messing, og de findes både som bordlamper, væglamper og gulvlamper.


Shopping Cart
Lampe-Studio.dk