YUH VÆGLAMPE SORT/MESSING

EAN: 5714693075706 Lampe type:
  • louis poulsen
Vare Lightsource Inkluderet
  • Ja
Lampe designere
  • GamFratesi
Lampe familie
  • Yuh
KontaktPRISMATCH

kr. 2,945.00 inkl. moms

Delbetaling
267 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.945 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 267 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.195 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,43%. Der er fortrydelsesret.

Louis Poulsen

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Louis Poulsens ambition har altid været at give folk mulighed for at forbedre stemningen og funktionen med lys fra kvalitetslamper, der komplementerer omgivelsernes æstetik. Med en stærk designhistorie, der er mere aktuel end nogensinde før, fortsætter Louis Poulsens belysningsløsninger med at løfte både indendørs og udvendige rum og gøre dem mere behagelige at være i. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Clara von Zweigbergk, nendo – Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning

YUH VÆGLAMPE SORT/MESSING

Yuh er en multifunktionel væglampe til LED lys med sort hoved, mens arm og vægdåse er i børstet messing.

Den blændfri lampeskærm kan hæves og sænkes på lampens arm, og den kan også drejes rundt om armen. Lampens hoved kan selvfølgelig også drejes i vinkel, så lampen kan indstilles i mange positioner.

Derudover har Yuh lysdæmper og timer funktion, så den kan indstilles til at slukke efter 4 eller 8 timer.

Væglampen er særdeles minimalistisk og skulpturel, og består i bund og grund af en cirkel og en streg.

Yuh væglampe er med andre ord egnet til alt fra kontoret til sengelampe.

Lampen tændes og slukkes på den lille touchskærm på toppen af lampens arm, og det er også her, du styrer lysdæmperen til LED lyset, der kan skaleres fra 15 % til 100 % belysning.

Hovedet på Yuh væg er i fremstillet af sort vådlakeret aluminium mens standeren og vægdåsen er i børstet messing.

Væglampen er 62,6 cm høj og 29,6 cm bred, og er altså forholdsvis høj i forhold til væglamper af ældre design.

Lampen er udstyret med energibesparende LED lys, og  den optimale lyskilde er en 2700K 10W pære. Der følger en sort ledning på 2,5 meter med væglampen.

Yuh findes i flere forskellige modeller og du kan finde hele udvalget på vores hjemmeside.

Yuh lamperne er tegnet af den dansk-italienske designerduo GramFratesi. De har navngivet den individuelle versatile lampen Yuh, som er den fonetiske, altså lydmæssige skrift for hvordan du udtaler “You”.

Lamperne blev oprindeligt fremstillet i sort og hvid, men er siden også udvidet til en udgave med messing, og de findes både som bordlamper, væglamper og gulvlamper.


GamFratesi

GamFratesi blev grundlagt i 2006 af den danske arkitekt Stine Gam og den italienske arkitekt Enrico Fratesi. De mødtes på universitetet i Italien et par år forinden og fortsatte deres studier sammen i København, hvor deres designstudie ligger i dag. Den kreative drivkraft, der kendetegner GamFratesis design, er resultatet af traditionsbevidst og innovativ tænkning kombineret med den eksperimentelle tilgang, Stine Gam og Enrico Fratesi har til materialer og teknikker. Duoen henter inspiration i danske designklassikere og klassisk dansk håndværk og fusionerer den med en klassisk italiensk intellektuel og konceptuel tilgang til design. Det har resulteret i adskillige priser, herunder en for Yuh-serien, som de lavede i samarbejde med Louis Poulsen i 2017.

Klik for at se alle lamper efter GamFratesi
Shopping Cart
Lampe-Studio.dk